WILK KĄTOWY W–130 A

Wilk jest przeznaczony do rozdrabniania mięsa bez kości, surowych skórek wieprzowych i innego surowca do produkcji farszu ...

Zobacz produkt

WILK KĄTOWY W–130 AS

Wilk jest przeznaczony do rozdrabniania mięsa bez kości, surowych skórek wieprzowych i innego surowca do produkcji farszu ...

Zobacz produkt

WILK KĄTOWY W–130 AL

Wilk jest przeznaczony do rozdrabniania mięsa bez kości, surowych skórek wieprzowych i innego surowca do produkcji farszu ...

Zobacz produkt

WILK KĄTOWY W–160 AL

Wilk jest przeznaczony do rozdrabniania mięsa bez kości, surowych skórek wieprzowych i innego surowca do produkcji farszu ...

Zobacz produkt

WILK KĄTOWY W–200AL

Wilk jest przeznaczony do rozdrabniania mięsa bez kości, surowych skórek wieprzowych i innego surowca do produkcji farszu ...

Zobacz produkt

WILK KĄTOWY W–200B

Wilk jest przeznaczony do rozdrabniania mięsa bez kości, surowych skórek wieprzowych i innego surowca do produkcji farszu ...

Zobacz produkt

Wilk kątowy W-280

Przeznaczony do rozdrabniania bloków mięsa mrożonego do -20 oC oraz wykonywania innych operacji technologicznych w zależności od ...

Zobacz produkt