WILK KĄTOWY W–130 A
Wilk jest przeznaczony do rozdrabniania mięsa bez kości, surowych skórek wieprzowych i innego surowca do produkcji farszu ...Zobacz produkt
WILK KĄTOWY W–130 AS
Wilk jest przeznaczony do rozdrabniania mięsa bez kości, surowych skórek wieprzowych i innego surowca do produkcji farszu ...Zobacz produkt
WILK KĄTOWY W–130 AL
Wilk jest przeznaczony do rozdrabniania mięsa bez kości, surowych skórek wieprzowych i innego surowca do produkcji farszu ...Zobacz produkt
WILK KĄTOWY W–160 AL
Wilk jest przeznaczony do rozdrabniania mięsa bez kości, surowych skórek wieprzowych i innego surowca do produkcji farszu ...Zobacz produkt
WILK KĄTOWY W–200AL
Wilk jest przeznaczony do rozdrabniania mięsa bez kości, surowych skórek wieprzowych i innego surowca do produkcji farszu ...Zobacz produkt
WILK KĄTOWY W–200B
Wilk jest przeznaczony do rozdrabniania mięsa bez kości, surowych skórek wieprzowych i innego surowca do produkcji farszu ...Zobacz produkt
Wilk kątowy W-280
Przeznaczony do rozdrabniania bloków mięsa mrożonego do -20 oC oraz wykonywania innych operacji technologicznych w zależności od ...Zobacz produkt